петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 125
home Скопје

Јане Мицевски назначен за ВД директор на јавното претпријатие „Дрисла”

Јане Мицевски назначен за ВД директор на јавното претпријатие „Дрисла”

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска за вршител на должноста директор на ЈП Депонија „Дрисла” го назначи Јане Мицевски, кој е дипломиран економист, со повеќегодишно работно искуство на раководни позиции.

Ова промена на раководната позиција на ЈП „Дрисла“ доаѓа по разрешување на Коста Начевски од вршител на должноста директор на ова претпријатие.

Коронавирус