четврток, 28. септември 2023. Вести денес: 88
home Скопје

Излезе вториот број на водичот Скопје In your pocket

Излезе вториот број на водичот Скопје In your pocket

На почеток на Декември излезе вториот број на In your pocket за Скопје со дел за Планинскиот туризам во Македонија. Водичот се испечати во 20.000 примероци и се дистрибуираше на повеќе од 150 локации во градот. Покрај принт, In Your Pocket во својата палета содржи промоција и преку мобилна апликација и web https://www.inyourpocket.com/skopje

In Your Pocket брендот како најголем градски водич во Европа постои 25 години и во моментов во семејството на In your pocket се вклучени 32 земји во светот со преку 250 водичи за различни градови ширум светот.

Водичот Скопје In your pocket има огромно значење за развојот на Туризмот во Македонија, бидејќи ги информира потенцијалните и туристите кои престојуваат во државата за сместувачките капацитети, ресторани, барови, винарии а во исто време информира и за бројните природни убавини, културно историски споменици, музеи и атракции во нашата земја кои се вредни да се посетат.