понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 148
Во живо

Обраќање на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на нацијата

home Скопје

Итно мора нешто да превземеме сите: Ова видео од Вардар е загрижувачко, убавата река е ѓубриште кое се движи

Итно мора нешто да превземеме сите: Ова видео од Вардар е загрижувачко, убавата река е ѓубриште кое се движи

Реката Вардар, Скопје 2019-та година. Кеј 13-ти ноември градски парк.

Ова стои во описот на видеото објавено на социјалните мрежи. И се чини дека е доволно.

Погледнете колку негрижата и несовесноста  можат да направат штета, една прекрасна река да стане ѓубриште кое се движи.

Коронавирус