четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 66
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Скопје

Грда слика во центарот на Скопје: Се корнат буквите од катната гаража „Македонска фаланга“ поради нејзино преименување во „26 јули“ (ФОТО)

Грда слика во центарот на Скопје: Се корнат буквите од катната гаража „Македонска фаланга“ поради нејзино преименување во „26 јули“ (ФОТО)

После речици цела една од донесената одлука започнаа да се корнат буквите и да се отстранува името од катната гаража „Македонска фаланга“ на улицата „Свети Кирил и Методиј“.

Имено таблата од катната гаража „Македонска фаланга“ која беше преименувана со одлука на Советот на град Скопје во „26 јули“ денеска започна да се отстранува, а грдата слика од овој објект ги зачуди скопјани.

Инаку освен оваа ново име доби и катната гаража „Тодор Александров“ која треба да го носи името „Беко“ но се уште не е сменета.

Парламентарни избори 2020