петок, 26. април 2019. Вести денес: 66
home Скопје

Градски автобус како парен котел на скопските улици (ВИДЕО)

Градски автобус како парен котел на скопските улици (ВИДЕО)

Видеото е постирано на Фејсбук страницата Скопје мора да дише.