четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 148
home Скопје

Градот Скопје ќе потроши преку две илјади евра за кетеринг услуги

Градот Скопје ќе потроши преку две илјади евра за кетеринг услуги

Градот Скопје ќе потроши две илјади евра за кетеринг услуги. Ова го предвидува договорот склучен со компанијата Далма Фоод и Кетеринг Сервис со седиште во Скопје

Потписник на договорот е градоначалникот Шилегов и според условите превидени во него, економскиот оператор има обврска да ја извршува услугата во период од една година.

За која намена е превиден категорингот и кој ќе има чест да јаде за две илјади евра не е наведено ниту во техничката спецификација, ниту во договорот.

Коронавирус