среда, 19. јануари 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Градоначалникот Стефковски избран за претседател на Скопски плански регион

Градоначалникот Стефковски избран за претседател на Скопски плански регион

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски, денес беше избран за претседател на Скопски плански регион.

„Им благодарам на сите колеги градоначалници кои едногласно ме избраа за претседател на Скопски плански регион.

Рамномерниот развој ќе биде наш приоритет во иднина за да нема заборавени општини.

Очекувам соработка со сите општини и институции, заедно да градиме силна локална самоуправа со развиени општини“ – истакна тој.

Коронавирус