четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 14
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Горно Соње и улица во Дрчево утре без струја

Горно Соње и улица во Дрчево утре без струја

ЕВН известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници на ден 24.06.2022 година ( петок ):

• од 09:00 до 14:00 часот, корисниците од с. Горно Соње. (Oпштина Сопиште)
• од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул. Румена Хаџипанзова во нас.Драчево. (Oпштина Кисела Вода)

Коронавирус