петок, 5. март 2021. Вести денес: 81
home Скопје

Голем дел од општина Гази Баба денес без вода

Голем дел од општина Гази Баба денес без вода

ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека фирмата „Цвет компани“ ќе работи на реконструкција на мрежа од Ф-125 мм на ул. 515 до Сајмиште во населба Керамидница, така што прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: 512, 515, 516, Топлана, Комуна и Комунална хигиена во време од 10:30 часот до 15:30 часот (општина Гази Баба).

Коронавирус