среда, 25. мај 2022. Вести денес: 167
home Скопје

Голем дел од Центар, Кисела Вода и Аеродром утре ќе остане без струја

Голем дел од Центар, Кисела Вода и Аеродром утре ќе остане без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 15.05.2022 година (недела) без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 03:00 до 08:30 часот, дел од Аеродром, дел од Кисела Вода и Црниче, поголем дел од централно градско подрачје, сите стопански и нестопански објекти, нас.Пролет, Маџар Маало, сите стопански и нестопански објекти на дел од Центар, Кисела Вода и Аеродром.

Коронавирус