среда, 2. декември 2020. Вести денес: 0
home Скопје

„Го сакам Водно“: Она од што најмногу стравувавме, рестартирање на градбата и сеча на шумата на Водно, СЕ СЛУЧИ!

„Го сакам Водно“: Она од што најмногу стравувавме, рестартирање на градбата и сеча на шумата на Водно, СЕ СЛУЧИ!

Само напред, се уништете, без закони и прописи!!!

Она од што најмногу стравувавме, рестартирање на градбата и сеча на шумата на Водно, СЕ СЛУЧИ!

УНИШТЕНА Е ШУМАТА НА ПОТЕГОТ БЕЛ КАМЕН БУНКЕРИ!

БЕЗ НАЈАВА! БЕЗ РЕШЕНИЕ ЗА ИЗМЕНИ ВО ТЕК НА ГРАДБА!

Немаме информации дали Град Скопје издал ново Решение за сеча, сегашното, кое е крајно дубиозно, важи до 1 март, петок. Ако издаде, заедно со МЕР се директни учесници во овој дрзок и криминален чин!

Се гледаме утре!, пишуваат од граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ на Фејсбук.

Коронавирус