вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 192
Во живо

Вонредна пресконференција на ВМРО-ДПМНЕ: Објава на нови шокантни детали од злоупотребата на институциите со цел притисок врз граѓаните да гласаат за СДСМ

home Скопје

Ѓорѓиевски: ВМРО-ДПМНЕ е против поставување на споменици во Кисела Вода

Ѓорѓиевски: ВМРО-ДПМНЕ е против поставување на споменици во Кисела Вода

Во Кисела Вода, голем број од нашите сограѓани живеат без фекална и атмосферска канализација, а дополнително и цели маала имаат сериозна и реална потреба за обновување на водоводната мрежа.

Во услови кога нашите сограѓани ги немаат сеуште своите основни услови за живеење во 21век, за нас како советничка група е целосно неприфатливо поставување на споменици низ нашата општина.

Ние мораме да работиме по однапред утврдени приоритети , и во тој треба да се движи намената на општинските средства , кои патем се пари на нашите сограѓани.

Фејсбук статус на Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ.

Во Кисела Вода, голем број од нашите сограѓани живеат без фекална и атмосферска канализација, а дополнително и цели…

Posted by Орце Ѓорѓиевски on Thursday, November 5, 2020

 

Локални избори 2021