петок, 22. октомври 2021. Вести денес: 201
home Скопје

Ѓорѓиевски: Нема ништо поскапоцено на светот од детската насмевка, а наша обврска е да има што повеќе насмеани дечиња во нашата општина

Ѓорѓиевски: Нема ништо поскапоцено на светот од детската насмевка, а наша обврска е да има што повеќе насмеани дечиња во нашата општина

Денес, заедно со дечињата од “Здружението на родители за деца со церебрална парализа” имавме предновогодишна дружба со куклена претстава.
Нема ништо поскапоцено на светот од детската насмевка, а наша обврска е да има што повеќе насмеани дечиња во нашата општина.

Фесјбук статус на Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ.

Денес, заедно со дечињата од “Здружението на родители за деца со церебрална парализа” имавме предновогодишна дружба со…

Posted by Орце Ѓорѓиевски on Wednesday, December 16, 2020

Локални избори 2021