сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Ѓорѓиевски: Градежната мафија на Темелковски е подготвена да ги изгази и граѓаните и законот!

Ѓорѓиевски: Градежната мафија на Темелковски е подготвена да ги изгази и граѓаните и законот!

Градежната мафија на Темелковски е подготвена да ги изгази и граѓаните и законот и редот без никаква почит кон нив и нивното право сами да одлучат дали сакаат вакви огромни згради.

Оваа мафија на Темелковски почитува само пари и ништо друго.

Ова видео е симболичен, но доволен доказ за сето ова.

Ова лудило мора да престане!, пишува на својата Фејсбук страница Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус