четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 28
home Скопје

Ѓорче Петров најзагадено во Скопје и Македонија

Ѓорче Петров најзагадено во Скопје и Македонија

Мерење на загаденоста на воздухот во моментот, на мерните станици на Министерството за животна средина, во релативно топол ден, сончев и без облаци.

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ НАЈЗАГАДЕНО ВО СКОПЈЕ И ВО МАКЕДОНИЈА ПРЕД ЛИСИЧЕ, ГАЗИ БАБА (РЕКТОРАТ) И КАРПОШ!!!

Зошто се молчи упорно?

Дали некој се грижи за нашето здравје и здравјето на нашите деца ?

Петре Шилегов и Aleksandar Naumoski РЕАГИРАЈТЕ!!!

Акциски план, дела, реагирање, мерки, стратегија!!!

*ПОВИК ДО ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИТЕ МЕДИУМИ ДА СЕ ВКЛУЧАТ ВО НАШАТА БИТКА ПРОТИВ ОВОЈ ОТРОВЕН ЗАГАДЕН ВОЗДУХ!!!

Венко Филипче ПРЕКИН НА МЕРКАТА ЗА ГРУПИРАЊЕ И ИЗЛЕГУВАМЕ НА ПРОТЕСТ, стои во Фејсбук објавата на страницата на Ѓорче Петров

ЕУРО 2020

Македонија