петок, 31. март 2023. Вести денес: 48
home Скопје

Гинекологија Чаир, „Дижонска“ и „Коста Абрашевиќ“ утре без вода

Гинекологија Чаир, „Дижонска“ и „Коста Абрашевиќ“ утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 02.12.2021 година (четврток), на ул.Дижонска 23 ќе се изведува водоводен приклучок од Ф-150мм, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на водоводниот приклучок, ќе останат корисниците на дел од улиците: Дижонска и Коста Абрашевиќ, како и Ј.З.У.Мајка Tереза (по старо гинекологија Чаир). (општина Чаир)