петок, 18. јуни 2021. Вести денес: 0
home Скопје

ФОТО ВЕСТ: Ова е центарот на Скопје- Има ли градов градоначалник?!

ФОТО ВЕСТ: Ова е центарот на Скопје- Има ли градов градоначалник?!

Нереконструирани и уништени тротоари, искршени и оштетени плочки, извадени и демолирани канти за отпадоци, неуредени и запуштени зелени површини, кал наместо трева и цвеќиња… Ова е центарот на Скопје кај најфрекфентниот Рекорд!

Скопјани, па и останатите граѓани кои поминуваат од тука се згрозени од ваквата слика во главниот град.

Има ли Скопје градоначалник?

ФОТО: КУРИР

ЕУРО 2020

Македонија