четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 182
home Скопје

ФОТО: Со мерџото од Град Скопје вака ли се паркира, во Индија ли научивте вака да паркирате?

ФОТО: Со мерџото од Град Скопје вака ли се паркира, во Индија ли научивте вака да паркирате?

Мил на тетка Чомбе, со мерџото од Град Скопје вака ли се паркира, во Индија ли научивте вака да паркирате бе?, е коментарот со објавената фотографија на групата „Ѕид на сообраќајниот срам“.

 

Коронавирус