среда, 25. мај 2022. Вести денес: 168
home Скопје

ФОТО: Снежна идила во скопската Зоолошка градина

ФОТО: Снежна идила во скопската Зоолошка градина

Снежните денови во Скопје ЗОО. Преку ден играње во снегот, навечер сите на топличко.

Погледнете ја оваа снежна идила во скопската Зоолошка градина.

Коронавирус