среда, 17. јули 2019. Вести денес: 70
home Скопје

ФОТО: Скопје стана штала

ФОТО: Скопје стана штала

Непрописно паркирани автомобили, некултурно однесување на граѓани во ЈСП, а сега почнаа и животни да шетаат по скоспките улици…

Сето ова може да се види на фејзбук страната Ѕид на сообраќајниот срам.