вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 0
home Скопје

Фото: Редица за скопската жичница- инвестиција која СДСМ ја критикуваше, а граѓаните редовно ја користат

Фото: Редица за скопската жичница- инвестиција која СДСМ ја критикуваше, а граѓаните редовно ја користат

Редица за скопската жичница. Граѓаните го искористија сонцето денеска за да го посетат Водно и да се повозат со жичницата.

Иако СДСМ ја критикуваше оваа инвестиција на претходната влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ, и велеа дека парите за жичницата се џабе „фрлени“, состојбата на терен го покажува спротивното.

Скопјани, граѓаните од сите градови на Македонија и странски туристи, редовно се возат со жичницата.

Коронавирус