четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 162
home Скопје

ФОТО: Герила акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, поставен зиплајнот на Шилегов

ФОТО: Герила акција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, поставен зиплајнот на Шилегов

УМС на ВМРО-ДПМНЕ денес во Градскиот парк направи герила акција со која го „постави“ зиплајнот на скопскиот градоначалник Петре Шилегов.

Зиплајнот требаше да биде готов во 2018 година. Адреналинската жичница, која треба да биде нова туристичка атракција на Скопје планирано беше да биде во должина од 400 метри, опремена со соодветна безбедносна опрема и систем за кочење со кој ќе се регулира брзината на движењето.

Коронавирус