недела, 21. јули 2019. Вести денес: 44
home Скопје

ФОТО: Две села од Петровец отсечени поради снегот

ФОТО: Две села од Петровец отсечени поради снегот

Две села од општина Петровец останаа отсечени поради обилните врнежи од снег. Како што може да се види од сликите на патот не е фрлено ниту сол, а ни автобуси на ЈСП не се обраќаат по овие патишта.

Надлежен орган за расчистување на снегот од овие места е Македонија Пат.