четврток, 23. јануари 2020. Вести денес: 25
home Скопје

(ФОТО) Бел коњ си се шета кај Рекорд

(ФОТО) Бел коњ си се шета кај Рекорд

Коњ слободно прошетал на една од најфрекветните локации и автобуски станици во Скопје, на Рекорд, каде според фотографиите објавени на ФБ, го привлекол вниманието на минувачите.