недела, 8. декември 2019. Вести денес: 0
home Скопје

ФОТО: Аеродром пред и после Златко Марин

ФОТО: Аеродром пред и после Златко Марин

Погледнете како изгледала општина Аеродром во 2017, а како во 2019 година.