четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 122
home Скопје

Фатени на дело: Вработени во општина Бутел фрлаат ѓубре и прават огромни депонии (ФОТО)

Фатени на дело: Вработени во општина Бутел фрлаат ѓубре и прават огромни депонии (ФОТО)

ФАТЕНИ НА ДЕЛО! Вработени во општина Бутел фрлаат ѓубре и прават огромни депонии во населеното место Кучевачка Бара, пишува на Фејсбук страната  Го сакам Бутел.

-Ова е голем срам, ова срамно дело мора да има и одговорност ! За што служат вработените во општина Бутел, за да ги чистат депониите или да ги создаваат !? Кој им даде наредба на вработените во општината да го направат овој грозен чин !? Одговорност мора да има.

Коронавирус