вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 92
home Скопје

ЕВН со известување за недела и понеделник – неколку скопски општини ќе бидат без струја

ЕВН со известување за недела и понеделник – неколку скопски општини ќе бидат без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници:

на ден 06.12.2020 година ( недела ), од 09:00 до 12:30 часот, цел Комплекс МЗТ, поточно сите фирми во кругот на Стар Металски завод Тито . ( Општина Гази Баба )

на ден 07.12.2020 година ( понеделник), од 08:30 до 10:00 часот и од од 14:00 до 15:00 часот, ул. Борис Трајковски ( индустриски дел од сервис Џерси до ул.1520 и главен влез на ОХИС ). ( Општина Кисела Вода )
од 08:30 до 16:00 часот, ул. Борис Трајковски подулица 1 , подулица 7. и објекти во близина на склад Макпетрол покрај пругата . ( Општина Кисела Вода )
од 09:00 до 15:00 часот, ул. Борис Трајковски подулици со бр. 18, 4, 8, 12, 10, 6. ( Општина Кисела Вода )
од 09:00 до 15:00 часот, дел од улиците: Миле Поп Јорданов, Стогово, Џумајска, Братфордска и улица Козле бр. 32. ( Општина Карпош )

Коронавирус