понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 84
home Скопје

Експлодирала трафостаница во Центар: Исклучете ги бушоните!

Експлодирала трафостаница во Центар: Исклучете ги бушоните!

Експлодирала трафостаница, се обидуваме да извршиме премостување, информира дежурната служба на ЕВН.

Дежурниот диспечер на ЕВН вели дека прекинот на електрична енергија во строгиот центар ќе потрае и советува жителите кои немаат струја да ги исклучат бужоните за да не дојде до ошететување на елетричните апарати.

Коронавирус