сабота, 30. јули 2022. Вести денес: 51
home Скопје

ЕДНА ПОИНАКВА ПРИКАЗНА ЗА СКОПЈЕ: Градоначалникот Шилегов – „пред“ и „потоа“

ЕДНА ПОИНАКВА ПРИКАЗНА ЗА СКОПЈЕ: Градоначалникот Шилегов – „пред“ и „потоа“

Скопскиот градоначалник упорно на социјалните мрежи ја турка неговата „Поинаква приказна за Скопје“ објавувајќи црни фотографии од делови во градот како ПРЕД и нашминкани во боја како ПОТОА.

Тоа манипулирање на Шилегов со наводните негови успеси во „потоа“ не остана незабележано во јавноста, па денеска на социјалните мрежи се врти една уште „поинаква приказна“ за Скопје и градоначалникот Шилегов, кој најголемите проекти ги „реализира“ на социјалните мрежи.

Фотографијата ПРЕД и ПОТОА, што е позајмена од Фејсбук, со иронијата кон Шилеговата лажна приказна, доволно зборува дека „шминките на Шилегов“ се прочитани од пошироката јавност .

Коронавирус