вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 97
home Скопје

Една година Богдановиќ: Kоњи и овци се шетаат низ центарот на Скопје (ФОТО)

Една година Богдановиќ: Kоњи и овци се шетаат низ центарот на Скопје (ФОТО)

По шокирачките фотографии за состојбата на Урбан Парк во општина Центар, по фотографиите со стадо овци како пасат во зелената површина, овца на улица Македонија сега се појави и фотографија како коњ шета низ општина Центар.

Веќе една година наназад откако Богдановиќ е градоначалник на Центар, општината се претвори  во депонија, место каде што слободно шета стока.

Граѓаните се револтирани бидејќи им е уништена општината, а градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ кој во предизборието ветуваше многу се и сешто сега го нема никаде во јавноста и не презема мерки.

На граѓаните Богдановиќ ветуваше дека Општина Центар ќе биде Општина со широко отворени врати, но пред се модерна општина. По една година граѓаните добија општина полна со домашни животни кои слободно шетаат.

Коронавирус