петок, 5. август 2022. Вести денес: 17
home Скопје

Единствено на оваа скопска улица има помала раздвиженост на возила

Единствено на оваа скопска улица има помала раздвиженост на возила

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува единствено долж:
-ул.11 Октомври од Кисела Вода кон Центар.

Коронавирус