недела, 2. октомври 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Две улици во Скопје за Бадник ќе бидат без вода

Две улици во Скопје за Бадник ќе бидат без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека поради уличен дефект ф 80мм на ул.Дрезденска бр.19 во населба Тафталиџе, денеска е прекинато водоснабдувањето за корисниците од ул.Дрезденска и ул.Њуделхиска од 10:40 часот.

Прекинот на водоснабдувањето за овие корисниците од овој дел на скопската населба Тафталиџе ќе трае се до санирање на дефектот.

Коронавирус