четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 93
home Скопје

Две улици од општина Кисела Вода утре без вода

Две улици од општина Кисела Вода утре без вода

Од ЈП Водовод добиена е известувње дека на ден 09.02.2021 (вторник), поради дефект на шибер вентил од Ф-80мм во шахта на ул.Вера Јоциќ 12, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување со активностите ќе останат корисниците од ул. Вера Јоциќ и дел од ул.Георги Димитров. (општина К.Вода)

ЕУРО 2020

Македонија