понеделник, 25. јануари 2021. Вести денес: 142
home Скопје

Дополнителни автобуси за Задушница

Дополнителни автобуси за Задушница

Поради Задушница денеска ќе бидат пуштени во сообраќај дополнителни автобуси што ќе сообраќаат од и до гробиштата Бутел.

Од Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информираат дека покрај редовната линија 59, која сообраќа од Карпош 3 до Кучевишка бара/Гробишта Бутел, ќе бидат пуштени во сообраќај и дополнителни автобуси 59А од Ново Лисиче и 59Б од Кисела Вода.

Дополнителни автобуси беа пуштени и во текот на вчерашниот ден.

Коронавирус