сабота, 23. септември 2023. Вести денес: 51
home Скопје

Дојде живот и во Аеродром: Огромни количини на ѓубре, граѓаните се гушат во смрдеа (ФОТО)

Дојде живот и во Аеродром: Огромни количини на ѓубре, граѓаните се гушат во смрдеа (ФОТО)

Огромни количини на ѓубре натрупани на улицата „Владимир Комаров“ во општина Аеродром. Граѓаните се жалат дека не се презема ништо за чистење на ѓубрето, а смрдеата не престанува да се шири.

Среќа што улицата „Владимир Комаров“ е еднонасочна, па граѓаните во една насока го гледаат ѓубрето.