недела, 18. април 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Детската болница Козле, клиники, МВР и повеќе населби во петок ќе останат без вода

Детската болница Козле, клиники, МВР и повеќе населби во петок ќе останат без вода

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека на ден 27.12.2019 год. (петок), заради зголемување на енергетската моќност на трафостаницата која е лоцирана во Пумпената станица Водно, без водоснабдување од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од населбите Водно, Пржино, Црниче, дел од високата зона од нас. Козле, резиденцијалните објекти на Владата, Комплексот на МВР, Клиника за хематологија, Клиника за трансфузиологија и Детска болница Козле. (Општини Центар, Кисела Вода и Карпош)

 

 

Коронавирус