недела, 17. јануари 2021. Вести денес: 19
home Скопје

Денеска без струја делови од неколку скопски општини

Денеска без струја делови од неколку скопски општини

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат следните корисници:

• од 08:00 до 12:30 часот, корисниците од селата: Горно ,Долно Количани, Пагаруша, Вртекица, Равни Габер, Драчевица, Црвена Вода, Цветово, Палиград, Алдинци, ( Oпштина Студеничани )
• од 08:30 до 15:00 часот, дел од ул. Кленоец и ул. Владимир Каваев. (општина Карпош )
• од 12:00 до 13:30 часот, дел од улиците: Исаија Маџовски, Ибе Паликуќа, Воин Драшковиќ и Стево Филиповиќ. ( Општина Ѓорче Петров )
• од 12:00 до 13:30 часот, дел од улиците: Веселин Маслеша, Шекспирова и Бранислав Нушиќ. ( Општина Карпош )

Коронавирус