четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од ТЦ Буњаковец и Ѓорче Петров утре без струја

Делови од ТЦ Буњаковец и Ѓорче Петров утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 05.05.2020 година ( вторник ), без електрична енергија ќе останат:

• од 08:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од бул. Партизански Одреди бр.29 лок.1, 2, 3, 4, 5, 6 (ТЦ Буњаковец) . ( Општина Центар )
• од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Вера Циривири Трена и дел од ул. Мечкин камен. ( Општина Ѓорче Петров )

ЕУРО 2020

Македонија