четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 41
home Скопје

Делови од Сопиште, Сарај, Ѓорче и Карпош утре без струја

Делови од Сопиште, Сарај, Ѓорче и Карпош утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 05.03.2021 година ( петок ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 11.00 часот, корисниците од селата: Љубин, Глумово, Шишево, Матка, Арнакија, Семениште и Буковиќ, како и стопанските објекти: „Бис Оил“, „Адријус“, и „Тиамо“. ( општина Сарај );
– во периодот од 09.30 до 13.30 часот, корисниците од селата: Добри Дол, Ракотинци и дел од Маркова Сушица, како и сите стопански и нестопански објекти на потегот од село Добри Дол до село Маркова Сушица. ( општина Сопиште );
– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците дел од село Маркова Сушица. ( општина Сопиште );
– во периодот од 09.30 до 13.30 часот, краткотрајни прекини ќе имаат корисниците од селото Маркова Сушица. ( општина Сопиште );
– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од на населбата Козле. ( општина Карпош );
– во периодот од 08.30 до 11.00 часот, корисниците од улицата Кичевска броевите од бр. 4 до бр. 28 ( општина Ѓорче Петров );

Коронавирус