среда, 26. јануари 2022. Вести денес: 38
АКТУЕЛНО

Активни над 20.800 случаи на коронавирус

home Скопје

Делови од седум скопски општини утре без струја

Делови од седум скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД,  известува дека на ден 01.11.2019 година  ( петок ) без електрична енергија ќе останат делови од повеќе скопски општини.

– во периодот од 04.00 до 06.00 часот, корисниците од село Арачиново ( општина Арачиново ), објектите на Суташ, Белимбегово и Белви, корисниците од населените места Илинден и Бела Земја ( општина Илинден ) како и корисниците од селата Јурумлери и Стајковци. ( општина Гази Баба )

– во периодот од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Наум Наумовски Борче бр.72 и ул. Орце Николов бр.93 и бр.95. ( општина Центар )

– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од улица Христо Чернопеев, како и корисниците од околните улички. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од ул. Востаничка бр.59 ( општина Кисела Вода ) и пумпите за водовод во село Волково. ( општина Ѓорче Петров )

– во периодот од 10.00 до 14.00 часот, корисниците од ул. Теодосиј Синаитски од бр,1 до бр.7. ( општина Карпош )

– во периодот од 11.00 до 16.00 часот, корисниците од ул. Петар Дељан бр.2. ( општина Кисела Вода )

– во периодот од 12.30 до 15.00 часот, објектот на дирекцијата Бетон, како и корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр.17 влез 1 и Васил Ѓоргов бр.26 и бр.47 – Центар за рехабилитација. ( општина Карпош )

Коронавирус