петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 143
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат  дека на ден 20.07.2018 год. (петок)  се планирани следните исклучувања во електро-системот:

  • во периодот од 09:00 до 15 часот корисниците од зграда бр. 5 на ул. Шекспирова. (Општина Карпош)
  • во периодот од 12:00 до 14:00 часот корисниците од место викано Чардак и дел од с. Бразда. (Општина Чучер – Сандево)
  • во периодот од 08:30 до 16:30 часот корисниците од дел од ул. Христо Татарчев околу новиот кружен тек на последната постојка на автобусот 24-ка. (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 05:00 часот до 10:30 часот корисниците од дел од с. Шишево во реонот на викендиците. (Општина Сарај)
  • во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од дел од с. Шишево – од селото до мостот. (Општина Сарај)

Коронавирус