понеделник, 18. октомври 2021. Вести денес: 5
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.09.2021 година (вторник), без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 08:00 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул. 23 Октомври броевите 1А, 111, и 113. (општина Аеродром);
  • во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул. Бањалучка, ул. Будимпештанска, Женевска и Бојковска (Хашка) (општина Карпош )
  • во периодот од 09:00 до 14:00 часот, корисниците на дел од корисниците на ул. Ристо Равановски во непосредна близина на ул. Борка Талески, (општина Карпош) како и корисниците од ул. Ваташа (општина Кисела Вода)
  • во периодот од 12:00 до 15:00 часот, корисниците на ул Михаил Чеков, ул. Димо Хаџи Димов 177, 179 и 181, ул. Димо Хаџи Димов улиците со парни броеви од 134 до 152, Марко Орешковиќ непарни броеви од 59 до 71 (општина Кисела Вода)
  • во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците на дел од с. Шишево (општина Сарај)

 

 

 

Локални избори 2021