понеделник, 12. септември 2022. Вести денес: 164
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 16.06.2021 година (среда) без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 09:00 до 14.00 часот, корисниците од дел од ул.Франце Прешерн. (општина Карпош)
  • во периодот од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од дел од ул.Банско, дел од ул.Кратовска, дел од ул.Рилски Конгрес од бр.50 до бр.57. (општина Кисела Вода)
  • во периодот од 08.00 до 17.00 часот, дел од корисниците од ул.Петар Драпшин, дел од ул.Лав Толстој, дел од ул. Добромир Хрс, дел од ул. Ефтим Спространов.(општина Кисела Вода)
  • во периодот од 08.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул.164 во населба Крњево, ул.163 во населба Крњево. (општина Центар)
  • во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од село Кучевиште према Манастир „Св.Архангел Михаил“.(општина Чучер Сандево)

Коронавирус