вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 0
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување, дека на ден 29.08.2019 година (четврток), се планирани следните технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од околината кај ресторан „Оаза“. (Општина Шуто Оризари);

-во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од нас. Волково улиците: 60, 95, 100, 101 и 103. (Општина Ѓорче Петров)

-во периодот од 10:00 до 15:00 часот, корисниците од нас. Драчево улицата Речиште (излез кон Студеничани). (Општина Кисела Вода)

-во периодот од 08:15 до 13:30 часот, корисниците од нас. Чојлија, (кај наплатната рампа Петровец) . (Општина Петровец)

-во периодот од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од околината кај бензиската пумпа „Топ – трејд“. (Општина Карпош)

Коронавирус