сабота, 28. јануари 2023. Вести денес: 17
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Делови од повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 06.03.2019 година (среда), заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

  • во периодот од 09:00 до 10:00 часот корисниците од ул. Франк Харкорт Манинг. (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците од улиците 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 во с. Батинци. (Општина Студеничани)
  • во периодот од 13:00 до 16:00 часот корисниците од ул. Елисие Поповски Марко. (Општина Центар)
  • во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од ул. Крсто Раковски бр. 3 и ул. Шидска броевите 4, 6, 8 и 26. (Општина Ѓорче Петров)
  • во периодот од 09:00 до 11:00 часот корисниците од дел од ул. Прашка. (Општина Карпош)
  • во периодот од 10:00 до 13:00 часот корисниците од маркетите Рептил. Гиго, КАМ и ресторанот Александар на ул. Радишанска. (Општина Бутел)
  • во периодот од 09:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Иван Цанкар од бр. 37А до бр. 57Б. (Општина Карпош)
  • во периодот од 08:30 до 13:00 часот корисниците од улиците Васил Левски и Ѓорѓи Абаџиев. (Општина Кисела Вода)
  • во периодот од 09:00 до 11:30 часот корисниците од селата Рашче, Копаница, Бојане и мал дел од с. Кондово. (Општина Сарај)