среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 148
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 20.05.2022 година ( петок) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 12.30 часот, корисниците од : ул. Божидар Аџија од Пелагонија до ул. Д. Х. Димов.(Кисела Вода)
– во периодот од 08.30 до 15.00 часот, дел од корисниците дел од с.Зелениково м.в. (Зелениково)
– во период од 08.40 до 14.30 часот, ул 13 Август-Охридски Договор, ул 1633, ул Роман Каскалиев.(Гази Баба)
– во период од 09.00 до 11.00 часот, корисниците на бул.Партизански одреди.(Карпош)
– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, корисниците дел од улица Ванчо Мицков.(Кисела Вода)
– во периодот од 11.00 до 14.00 часот, корисниците на дел од улица Ванчо Мицков.(Карпош)

Коронавирус