понеделник, 14. јуни 2021. Вести денес: 47
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 03.02.2021 година ( среда ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.55 до 11.00 часот, корисниците од улиците бр.5, 7, 8, 10, 13, 14 и 15, како и ул. Јурумлери во населба Јурумлери. ( општина Гази Баба )
– во периодот од 09.00 до 11.00 часот, дел од корисниците од село Семениште. ( општина Сарај )
– во периодот од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од бул. Јане Сандански бр.17, 19 и 21. ( општина Аеродром )
– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул.20 во село Сарај. ( општина Сарај )
– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Долно Соње – корисниците лоцирани кон Брзовец ( општина Сопиште ), како и дел од корисниците од село Глумово лоцирани кај џамијата. ( општина Сарај)

ЕУРО 2020

Македонија