сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 131
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 19.11.2020 година ( четврток ) без електрична енергија ќе останат:
• Од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од ул.3, дел од Горно Соње. (опш. Сопиште ) како и корисниците на ул.Јуриј Гагарин зграда 21/2, зграда 23/4, ул.Миле Поп Јорданов бр.16. ( опш. Карпош )
• Од 08.30 до 16.00 часот, корисниците од ул. Славка Недиќ бр. 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 15, ул. Дебарца бр. 65.( опш. Центар )
• Од 09.00 до 12.00 часот, корисниците од ул.18 во с.Бардовци. ( опш. Карпош ) како и корисниците од дел од с.Маркова Сушица. ( опш. Студеничани )
• Од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од ул.Анастас Митрев, дел од ул.Венјамин Мачуковски, дел од корисниците во близина на маркет „ЗУР“ ( опш. Аеродром )
• Од 12.00 до 14.00 часот, корисниците од ул.Јуриј Гагарин бр.25 и бр.43, ул.Миле Поп Јорданов бр.5 А и бр.40. ( опш. Карпош )
• Од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од село Стајковци, дел од ул. 6 кај земјоделската аптека, дел од ул. 6 позади месна заедница. ( опш. Гази Баба ).

Коронавирус