вторник, 24. ноември 2020. Вести денес: 133
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 25.10.2020 година ( понеделник), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

-во периодот од 08:30 – 10:00 часот корисниците од улицата Герника. (општина Кисела Вода);
– во период од 10:30 – 13:00 часот, ул, Алжирска од бројот 1 добр.33. (општина Карпош);
-во периодот од 11:00 – 13:30 часот корисниците од бул. АСНОМ броевите:36, 52, 54, 56, 58, 114 и бр.116. (општина Аеродром)
-во периодот од 11:30-15:00 часот корисниците од дел на село Долно Соње и место викано Спас. (општина Сопиште);

Коронавирус