вторник, 21. март 2023. Вести денес: 92
home Скопје

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Делови од повеќе скопски општини утре без струја

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека за ден 22.09.2020 год. (вторник) се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

• во периодот од 09:00 до 10:00 часот корисниците од броевите 1, 3, 7, 9, 13 и 16 на ул. Михаил Чаков, броевите 2, 7 и 11 на ул. Петар Дељан и училиштето Невена Георгиева Дуња, (Општина Кисела Вода)

• во периодот од 08:30 до 12:00 часот корисниците од дел од с. Глумово (кај џамијата). (Општина Сарај)

• во периодот од 08:30 до 15:30 часот дел од корисниците од ул. Анастас Митрев и дел од корисниците од ул. Венијамин Мачуковски (од бр. 1 до бр. 10) Општина Аеродром)

• во периодот од 09:00 до 14:00 часот корисниците од подулиците 1, 9 и 17 од ул. Козле, црквата Св. Пантелејмон и патот за с. Крушопек. (Општини Карпош и Ѓорче Петров)

• во периодот од 10:00 до 12:00 часот корисниците од Станицата за технички преглед на возила на ул. Лепенец бр. 10. (Општина Карпош)

loading...